Klantenservice


Leveringen


Leveringen in België zijn franco vanaf 150€.
Voor Nederland, Frankrijk (métropolitaine), Duitsland, het Groothertogdom Luxemburg, en Denemarken zijn de leveringen portvrij vanaf 300€.
Voor Oostenrijk is er gratis levering vanaf 500€
Verzendingen naar Italië : 25€
Voor alle andere landen zijn de tarieven op aanvraag.

Toonzaal - Cash & Carry


Dagelijks krijgen we in onze ruime showroom klanten over de vloer. Vooral voor de Europese klanten is LABIS Import & Export bijzonder centraal gelegen, op slechts 30 km van Rijsel, 100 km van Brussel, 250 km van Amsterdam, Parijs en Londen. Het loont zeker de moeite om ons een bezoekje te brengen.

In de showroom wordt steeds de grootste zorg besteed aan een overzichtelijke presentatie van de decoratieartikelen in een reeks afzonderlijke etalages. Tijdens uw bezoek kunt u uiteraard ook rekenen op deskundig advies. Zo bent u steeds zeker van de juiste aankoop.

Onze klanten krijgen de kans om de nieuwe collecties te komen bekijken en hun bestellingen te plaatsen. Uiteraard kan de bestelling onmiddellijk worden meegenomen of kan men kiezen voor latere levering.

Je bestelling afhalen


Voor elke bestelling van minimum 150€ excl. bieden wij u een voucher aan van 5% op het totaalbedrag van uw aankopen.

Eens uw bestelling is afgehaald ontvangt u een email met de code (uw voucher) die u in uw winkelmandje kan gebruiken bij uw volgende bestelling.
Laden
Laden